Emilio Conti

Professor de guitarra

Emilio Conti Professor de guitarra Emilio Conti comença la formació musical al conservatori de la seva ciutat natal, Córdoba (Argentina). Més tard es desplaça a Alemanya, on completa els seus estudis de guitarra clàssica, cant i pedagogia musical a la Robert Schumann Hochschule, a la ciutat de Düsseldorf. Comparteix la seva tasca pedagògica amb la…

Professor de piano

Ha guanyat dues vegades el premi internacional de composició Frederic Mompou i l’internacional Marcelino Botín a Santander. Com a mestre porta 11 anys com a docent de piano, de composició i llenguatge musical.

Professor de percussió

Borja Manzano Sánchez es músic i educador especialitzat en percussió. Persona molt inquieta amb mètode pedagògic en constant evolució on ell mateix es sotmés a un constant aprenentatge, mai no deixa de ser estudiant.

Professora d'Educació Musical

Mestra en Educació Musical per la UAB i Llicenciada en Piano pel Conservatori de Música del Liceu. Màster en Organització i Direcció de Centres de Formació Musical (ESMUC-UAB). 

Director. Professor de llenguatge, cant coral, piano i reforç.

Interessat en la Cultura, l’Educació i la importància de la neurociència en l’aprenentage.

Professor de saxo, clarinet i flauta

En l’àmit docent ha impartit classes al Taller de Músics de Barcelona, Escola Virtèlia, Maribaus, Escola Municipal de Palau de Plegamans.

Professor de violí

Llicenciada en viola per la Robert-Schumann-Hochschule-Düsseldorf imparteix classes de violí i viola des de fa 15 anys. Compagina la tasca docent amb la interpretació amb orquestres d’arreu del país.