cesc

Cesc Miralta

Professor de flauta travessera, saxo i clarinet

Contacta

Nascut a Barcelona el 27 d´octubre de 1965. Inicia els estudis de clarinet amb Jesús Rodriguez-Picó, examinant-se de sis cursos de clarinet al Conservatori Professional de Música de Badalona, començant al mateix temps els estudis de saxo amb Ramón Cardo. Actualment disposa del Títol Superior de saxo a l´ESMUC.

Ha participat en diversos seminaris, tant de jazz com de música clàssica. Entre els músics de jazz dels quals ha rebut classes podriem destacar Jerry Bergonzi, Dave Liebman, Donald Harrison, Richie Beirach, Marc Johnson, Tete Montoliu, Max Roach i Odean Pope. I entre els de música clàssica Michael Lethiec, Lazlo Horvaz, Jean Max Dussert i Joan Enric Lluna.

Professionalment ha compartit escenari amb figures com Tete Monyoliu, Dick Oatts, Jerry Bergonzi. A nivell nacional amb Perico Sambeat, Llibert Fortuny, Raynald Colom Quintet, José Reinoso, Dani Perez, Marc Miralta, David Xirgu, Jordi Rossy,…

En l’àmit docent ha impartit classes al Taller de Músics de Barcelona, Escola Virtèlia, Maribaus, Escola Municipal de Palau de Plegamans.

Ha actuat als Festivals Internacionals de Barcelona, Terrassa, Debrecen (Hongria), Getxo, Vigo. Al concurs de Big Bands Europees celebrat a Berlin.

Ha enregistrat una vintena de CDs i disposa del seu propi quartet CESC MIRALTA QUARTET amb tot el repertori original i 3 CDs al mercat “Sol de Nit”, “Carretera Austral” i “Gaudí, Invisible Forms”. Obté el premi Menció disc de Jazz per “Sol de Nit” de CESC MIRALTA QUARTET dins del premi DISC CATALÀ DE L´ANY 2000 promogut per Ràdio 4.

Cesc Miralta et vol convidar a: