image001

Frederic Wort

Docent d’instrument (Piano), de composició i llenguatge musical

Contacta

Frederic Wort és nascut a Barcelona. Des de ben petit, als 2 anys ja feia música amb els seus germans grans. Va créixer tocant tots els instruments i als 9 anys va ingressar al conservatori municipal de música del Bruc (BCN).

Va guanyar diverses vegades el concurs nacional de Vilafranca del Penedès i el de Berga en dues ocasions. Va ser Becat amb el mestre Luiz de Moura i va guanyar el premi d’honor del concurs internacional de Cincinnati, Ohio.

Als 15 anys i tocant diferents estils va estar becat pel mestre del piano Tete Montoliu. Als 17 també va ser becat pel mestre de composició Josep Soler on va acabar el superior de piano i també el superior de composició i instrumentació.

Ha gravat 34 discos d’estudi tant de música moderna com de clàssica i li han gravat moltes obres en discos d’altres persones i grups de cambra.

Ha guanyat dues vegades el premi internacional de composició Frederic Mompou i també l’internacional Marcelino Botín a Santander.

Com a mestre porta 11 anys com a docent d’instrument (Piano) i de composició i llenguatge musical.

Ha tocat per tota la península i per Europa amb gires amb Rebeldes, Smoking Stones, Gradus ad Parnassum,  i un llarg etc.

Li agrada la pràtica musical com a teràpia i llenguatge de l’ànima i és un aficionat al Runner.

Un fan dels Stones i de Debussy i un lema molt clar: Tot el que és música feta amb el cor és vàlida.

Frederic Wort et vol convidar a: